image
Sursa foto: Getty Images

Cel mai zgârcit star din Premier League: E plătit cu 200.000 de lire pe săptămână, dar a ajuns la proces cu DĂDACA

Presa din Anglia prezintă astăzi un caz în care este implicat Riyad Mahrez (foto, alături de soţie), de la Manchester City. Starul algerian a pierdut un proces cu dădaca celor două fiice ale sale, după ce a refuzat să-i plătească acesteia ore suplimentare.

Conform The Sun, starul lui Manchester City, plătit cu peste 12 milioane de euro pe sezon, a fost obligat de justiţie să-i achite Catalinei Miraflores suma de 3,612 lire, reprezentând ore suplimentare pentru îngrijirea celor două fiice ale algerianului.

Conform contractului, dădaca urma să primească 12 lire pe oră pentru îngrijirea celor două fiice, în locuinţa din nordul Londrei. Problemele au apărut după transferul lui Mahrez la Manchester City, când acesta s-a mutat în Manchester, iar dădaca a fost nevoită să muncească mult peste programul obişnuit, care era de la 8 la 18, de luni până vineri.

Femeia de 52 de ani a pretins achitarea a 7146 de lire pentru 5 săptămâni muncite, însă Mahrez a refuzat.

"Câştigă 200.000 de lire pe săptămână! Nu vreau să-i distrug reputaţia, dar vreau banii pe care i-am muncit. E un zgârcit!", a spus femeia, citată de The Sun.

După mai multe refuzuri, Miraflores (foto jos) şi-a căutat dreptatea în justiţie, iar un tribunal a decis acum ca femeia să primească 3,612 lire de la familia Mahrez, adică mai puţin decât încasează starul algerian într-o oră de muncă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: