image
Sursa foto: Jurnal.md

Val Butnaru, detalii despre relansarea Jurnal TV: Noua grilă de emisiuni va furniza surprize despre care se va vorbi mult

Directorul Jurnal Trust Media, Val Butnaru, oferă detalii despre programul Jurnal TV din 30 septembrie, ziua în care postul de televiziune revine după o absență forțată de două luni.

Totodată, Val Butnaru vorbește despre noua grilă de emisiuni a Jurnal TV care vine cu surprize pentru telespectatorii săi.

„După o absență forțată de două luni, Jurnal TV revine în casele oamenilor cu emisii în direct. Duminică, 30 septembrie, în intervalul 15:00 - 22:00, vom transmite un show în care vom prezenta noile emisiuni, dar și pe cele vechi, vom discuta cu oaspeții noștri, printre care vor fi Peter Michalko, șeful Delegației UE în Republica Moldova, și Alexandru Machedon, directorul general Starnet”, a dezvăluit Val Butnaru.

„Am numit transmisiunea de duminică „Versiunea Beta”, fiindcă o bună perioadă de timp vom activa în regim de testare. Mai avem mult de lucru cu utilarea și amenajarea studioului. Da, mai este mult de lucru, dar contează doar faptul că am decis să începem emisia live. Contăm pe înțelegerea spectatorilor, dar și pe colaborarea continuă, așa cum am mai făcut-o de atâtea ori. Totalizând, aș putea să-i asigur pe toți prietenii, dar și neprietenii noștri, că, începând cu toamna aceasta, grila de emisiuni a Jurnal TV va furniza surprize despre care se va vorbi mult și în contradictoriu”, a adăugat directorul Jurnal Trust Media.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: