image
Sursa foto: Getty Images

Tupeu sau sfidare? Khabib a stabilit prețul revanșei cu McGregor: o sumă la care nici nu visa acum două luni

Khabib Nurmagomedov l-a învins pe Conor McGregor în runda a patra a luptei care a avut loc pe 7 octombrie. După acest eșec, McGregor i-a cerut revanșa lui Khabib, însă rusul a refuzat, deși i s-a propus o sumă uriașă: 15 milioane de dolari. Acum, Khabib a stabilit prețul revanșei: 30 de milioane de dolari.

AS scrie azi că tatăl sportivului rus a dezvăluit, într-un interviu, că deja Khabib a primit o ofertă consistentă pentru o nouă confruntare, însă pretențiile sale sunt mult mai mari, în acest moment. Nimeni nu știe când Khabib Nurmagomedov și Conor McGregor vor reveni în octogon, ambii așteptând în acest moment sancțiunile pentru nebunia de la finalul întâlnirii din octombrie.

Se așteaptă ca rusul să fie pedepsit drastic, însă până pe 29 ianuarie nu va fi dată nicio sentință. Între timp, discuțiile privind o eventuală revanșă continuă. Tatăl lui Khabib, Abdulmanap, a declarat, într-un interviu, că oferta de 15 milioane de dolari a fost refuzată.

"Ne-au oferit 15 milioane de dolari, dar noi vrem 30. Sunt băieți care merită să lupte cu Khabib și trebuie să-i respectăm și pe Dustin Poirier, și pe Tony Ferguson. Ferguson merită această luptă", a declarat tatăl lui Khabib.

Pentru meciul cu McGregor, de pe 7 octombrie, Khabib a primit două milioane de dolari. Acum, pentru revanșă, cere de 15 ori mai mult, o sumă la care rusul nici nu visa în urmă cu două luni! Rusul a devenit un star mondial și vrea să profite de asta.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: