Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Se pregăteşte un transfer stelar? Ce le-ar fi transmis Bale conducătorilor lui Bayern Munchen

Gareth Bale a anunţat clar care sunt opţiunile legate de viitorul lui. Englezii de la The Mirror susţin că Bayern Munchen s-a interesat de serviciile galezului, dar răspunsul acestuia a fost unul clar.

"În situaţia în care plec de la Real Madrid în această vară, singura destinaţie va fi Premier League", le-ar fi transmis starul de 28 de ani. Britanicul ar fi fost văzut de bavarezi ca o soluţie perfectă pentru a-i înlocui pe Arjen Robben şi Franck Ribery, ajunşi la o vârstă înaintată.

Aceasta reprezintă o veste bună pentru Manchester United, clubul care şi-a manifestat interesul pentru Bale. Gruparea de pe Old Trafford e pregătită să ofere 100 de milioane de euro pentru Gareth. Mai mult, salariul celui care a decis finala UEFA Champions League (Real - Liverpool 3-1) este tentat cu un salariu de 30 de milioane de euro pe an.

"Mă voi aşeza la masă cu agentul şi vom discuta despre viitorul meu. Sunt foarte confuz pentru că n-am fost titular astăzi. Ştiam că voi avea un impact pozitiv asupra jocului după ce voi intra. În această vară voi lua o decizie împreună cu agentul meu. Cred că meritam să fiu titular", a spus Bale după finala Ligii Campionilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: