image
Sursa foto: Getty Images

Scandal la naţionala Argentinei: Acuzaţii grave la adresa selecţionerului Jorge Sampaoli

Antrenorul lui Messi de la naţionala Argentinei, Jorge Sampaoli, se află în centrul unui scandal monstru. Un jurnalist din Argentina a dezvăluit să selecţionerul "pumelor" este acuzat de viol.

Astfel, jurnalistul Gabriel Anello a susţinut în cadrul unei emisiuni radio că selecţionerul Jorge Sampaoli ar putea fi arestat după ce acesta a fost acuzat de o bucătăreasă, angajată în cadrul Federaţiei, de viol.

"Federaţia încearcă din răsputeri să ţină vestea departe de presă, însa toţi cei cu care am vorbit au confirmat incidentul. Este un moment foarte periculos pentru naţionala Argentinei şi pentru Sampaoli, putând exista consecinţe legale", a spus Anello.

Gabriel Anello mai spune că selecţionerul Sampaoli ar fi fost reclamat după incident, însă federaţia din Argentina a încercat să ascundă acest incident, oferindu-i bucătăresei o sumă importantă de bani pentru a nu dezvalui în acest scandal.

Argentina se află în grupa D la Campionatul Mondial din Rusia, alături de Croaţia, Islanda şi Nigeria.

"Sunt multe naționale care vin foarte încrezătoare la acest turneu. Sunt echipe bune, cu jucători de calitate, cum e cazul Braziliei, Germaniei, Franței, Spaniei și Belgiei. Asta deși despre cea din urmă nu se vorbește prea mult. Argentina are și ea jucători foarte buni și experiența ultimului Mondial. Va fi o competiție foarte echilibrată" a spus Leo Messi într-un interivu acordat pentru Sport.es, citat de digisport.ro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: