image
Sursa foto: Facebook/Inga Grigoriu

Inga Grigoriu: Killerii lui Plahotniuc nu vor plăti, vor ajunge deputați în Parlament

Mafia întreținută de regim a ieșit pe străzi, a coborât printre noi și a început să ucidă. Plahotniuc și-a făcut detașamente de baistruci bine antrenați și coordonați de tot felul de Țuțici, iar cazul tragic al tânărului Serghei Bejenari care a fost ucis cu bestialitate în fața unui club din Chișinău este simptomatic.

Până acum ne-au furat prin scheme energetice, prin fraude bancare, prin spălătorii de bani negri, acum atentează și la siguranța noastră fizică, la viața noastră.

Ce credeți că se întâmpla dacă presa liberă nu afla despre acest caz, dacă opinia publică nu era avertizată? Cu siguranță și acest caz revoltător ar fi fost mușamalizat, exact ca în cazul crimei din Pădurea Domnească, exact ca tânărul omorât în pușcărie.

Oamenii sistemului, bătăușii din detașamentele paramilitare ale lui Plahotniuc au coborât printre noi, au început să ucidă și atunci nu putem decât să ne întrebăm: mai suntem în siguranță pe undeva prin țara noastră și prin orașul nostru? Astăzi este un tânăr nevinovat, mâine poate fi oricare dintre noi. Mâine ne omoară pe trecerea de pietoni, iar propaganda lui Plahotniuc ne va spune că am trecut strada pe roșu și meritam asta.

Killerii lui Plahotniuc nu vor plăti, vor ajunge deputați în Parlament, de unde ne vor râde în față și vor continua să ne omoare.

Un primar trebuie să lupte pentru siguranța de pe străzile orașului. Un primar trebuie să se implice direct în astfel de cazuri. Credeți că reprezentantul și candidatul lui Dodon și Plahotniuc la primărie va mișca un deget pentru voi? Întrebați-i pe Ceban și pe Dodon ce cred despre acești criminali și o să vă convingeți.

Ne adresăm procurorilor, polițiștilor onești care există în sistem. Nu vă lăsați intimidați de tot felul de Țuți, Jizdani, Plahotniuci, Dodoni și Cebani. Noi o să-i măturăm de la putere, apoi o să vă lăsăm să-i anchetați așa cum trebuie. Să plătească pentru tot.

Să ieșiți la vot pe 3 iunie, să le luăm primăria, apoi, o să ne recuperăm și țara.

Pentru că astfel nu se mai poate. În joc nu mai sunt doar finanțele, banii, drumurile, școlile noastre. În joc este viața noastră și nimeni nu o să vină să ne facă dreptate. Doar noi. Noi, cu ștampila în mână! Acum e momentul!

Inga Grigoriu

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: