image
Sursa foto: Polițiacapitalei.md

Marijuană și mai multe substanțe interzise, depistate în casa unui bărbat de 60 de ani din capitală; Suspectul, reținut

Descinderi într-o locuință din capitală. Un bărbat de 60 de ani a fost reținut. În casa acestuia au fost depistate mai multe substanțe interzise de lege.

În locuința suspectului au fost depistate și ridicate18 pachețele din hârtie cu o masă vegetală uscată cu miros specific de culoare verde, trei săculețe cu masă vegetală verde în care se afla aproximativ 250 g, un săculeț cu marijuană de 5 gr, un aparat confecționat artizanal și mijloace bănești obținute în urma comercializării drogurilor în sumă de 3410 de euro și 3000 de lei.

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de o lună, fiind efectuate 2 achiziții de control.

Actualmente forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care bărbatul comercializa substanțele ar fi obținut un profit de 50 000 de lei.

Anterior bărbatul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare și furt.

Acțiunile polițiștilor au avut loc în cadrul unei cauze penale inițiată pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare.

Bărbatul a fost arestat pentru un termen de 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat acesta riscă până la 15 ani de pușcărie.

Poliția investighează cazul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: