image
Sursa foto: jurnal.md

Alcoolul i-a luat mințile: Un bărbat de 30 de ani a fost ucis cu sânge rece de prietenul său

Un bărbat de 30 de ani a fost ucis cu sânge rece chiar de prietenul său de pahar. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice între aceștia s-ar fi iscat o ceartă, iar consăteanul său de 26 de ani l-a lovit cu mâinile și picioarele pe toată suprafața corpului, inclusiv cu o piatră. Acesta a decedat pe loc

Forțele de ordine au stabilit că în localitatea Costești, raionul Ialoveni, la domiciliu a fost depistat cadavrul unui bărbat de 30 ani, originar din satul Voinova, raionul Strășeni, cu semne de moarte violentă.

„ În urma investigațiilor preliminare la fața locului, poliția a constatat că la 15 decembrie 2018, bărbatul de 30 ani, aflându-se la domiciliu cu un consătean de 26 ani, au consumat împreună băuturi alcoolice după care între ei s-a iscat un conflict.

În timpul conflictului bărbatul de 26 ani l-a lovit pe prietenul său de pahar aplicându-i diverse lovituri cu mâinile și picioarele pe toată suprafața corpului, inclusiv cu o piatră. Victima de 30 de ani s-a stins pe loc.”, a declarat ofițerul de presă al IP Ialoveni, Silvia Vetcu.

Ambii bărbați au antencedente penale.

Făptașul a fost reținut și riscă până la 15 ani de pușcărie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: