image
Sursa foto: jurnal.md

Andrei Năstase: Tergiversarea validării alegerilor din 3 iunie este o bătaie de joc față de democrație și de stat

În spatele tergiversării validării alegerilor din 3 iunie se află nevoia celor de la guvernare de a rezolva anumite probleme și anume de a mai fura încă câteva zeci de milioane de lei din bugetul municipal, a spus primarul ales al capitalei, Andrei Năstase, în cadrul emisiunii Ora Expertizei de la Jurnal TV.

„Mafia care a pus stăpânire pe Chișinău, și mă refer la mafia imobiliară în primul rând, s-a văzut cumva speriată după câștigarea alegerilor și a început să facă tot felul de ilegalități. S-au inventat niște așa-zise încălcări care pur și simplu nu există. În spatele acestei tergiversări se află rezolvarea anumitor probleme și mă refer la furtul a câtorva încă zeci de milioane din bugetul municipal”, a declarat Andrei Năstase.

„Ei s-au văzut foarte deranjați după implicarea mea în cazul Gaudeamus și după implicarea echipei mele în cazul Bogdan Voievod. În momentul când am oprit buldozerele de două ori sigur că ei au fost puși pe gânduri. Și atunci s-a pus problema anulării rezultatului acestor alegeri. Tergiversarea nu este împotriva mea, dar se face în detrimentrul acestei țări. Până la urmă nu își bat joc doar de votul celor care m-au votat pe mine, dar și de votul celor care au votat împotriva mea. E o bătae de joc față de democrație și de stat”, a conchis Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: