image
Sursa foto: autoblog.md

Accidentul cu implicarea lui Dodon: În ce stare se află șoferul camionului

Șoferului camionului, despre care poliția anunță că s-ar face vinovat de accidentul cu implicarea cortegiului prezidențial, a suferit un traumatism cranio-cerebral și se afla în stare de șoc.

Bărbatul de 40 de ani a fost transportat la Spitalul raional Strășeni. Directorul instituției, Iurie Topor, a declarat pentru IPN că bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral și se afla în stare de șoc.

Acesta a primit îngrijirile medicale necesare și tratament și în curând urmează să fie externat.

Două mașini din coloana oficială a Președintelui Republicii Moldova au fost implicate ieri, 9 septembrie, într-un accident de circulație pe traseul Chișinău-Ungheni.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, accidentul s-a produs, după ce un camion condus de un bărbat de 40 de ani, a intrat în depășire pe contrasens și a lovit frontal coloana oficială.

Automobilul de model Mercedes, ce aparține Serviciului Protecție și Pază de Stat a derapat de pe traseu și s-a inversat. Ulterior, camionul a tamponat unitatea de transport VW Touareg care face parte din coloana oficială, derapând de pe traseu pe acostament.

Ca urmare a accidentului, președintele țării, Igor Dodon și doi membri ai familiei sale au fost transportați la spital.

În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, anunță poliția.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: