image
Sursa foto: Profimedia

Florentino Perez și-a dat cuvântul! Ce transferuri i-a promis lui Kylian Mbappe la Real Madrid

Kylian Mbappe (25 de ani) urmează să plece de la PSG la finalul sezonului actual, așa cum a anunțat oficial clubul francez la mijlocul lunii trecute.

De atunci, vicecampionul mondial a ales să meargă la Real Madrid și a început negocierile. Cele două părți încă mai au de pus la punct detalii legate de drepturile de imagine ale fotbalistului, însă în afară de asta toate aspectele contractului au fost puse la punct.

Potrivit presei spaniole, pentru a se asigura că nu pierde semnătura lui Mbappe în fața altei echipe, Florentino Perez (77 de ani) a luat câteva măsuri de siguranță.

Unul dintre lucrurile făcute în acest sens de președintele madrilenilor a fost să-i promită lui Mbappe că, după ce îl va prezenta oficial pe Santiago Bernabeu, vor urma transferurile lui Alphonso Davies și Leny Yoro.

Nu este un secret faptul că Mbappe are pretenția de a fi convins nu doar de partea financiară, ci și de proiectul sportiv al unei echipe, înainte să semneze un contract.

De altfel, și PSG a procedat similar în trecut, când înainte de ultima prelungire i-a promis că va deveni coleg cu Robert Lewandowski, Milan Skriniar și Bernardo Silva. Doar al doilea a ajuns într-adevăr pe Parc des Princes, așa că rămâne de văzut dacă cei de la Real Madrid vor reuși să își îndeplinească promisiunea.

Despre faptul că vicecampioana Spaniei este interesată de Davies și Yoro se știe de mai multe săptămâni. Atât în presa iberică, cât și în cea germană s-a scris că fundașul canadian de 23 de ani nu va semna prelungirea contractului cu Bayern, deoarece vrea să ajungă pe Santiago Bernabeu și și-a dat acordul în acest sens.

La fel se știe în momentul de față și despre Yoro (18 ani), unul dintre cei mai promițători fundași centrali din lume, care nu vrea să rămână la Lille și o preferă pe Real Madrid în detrimentul celor de la PSG.

Cum negocierile cu cei doi jucători sunt mai mult o formalitate, misiunea principală a celor de la Real Madrid este să ajungă la o înțelegere atât cu Bayern, cât și cu Lille.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: