image
Sursa foto: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI

O minoră de 14 ani ar fi fost violată aseară într-un parc din capitală; Un individ, reținut pentru 72 de ore // FOTO

O minoră de 14 ani ar fi fost violată aseară în parcul Valea Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei de un individ de 32 de ani. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

„Este înregistrat așa caz, este pornită și cauză penală. O minoră de 14 ani a fost agresată sexual. Individul de 32 de ani a fost reținut pentru 72 de ore. Fetei i-a fost dată îndreptare la expertiză”, a declarat pentru Jurnal.md ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati.

Individul a fost prins la scurt timp de un echipaj de carabinieri, apoi dat pe mâna Poliției.

„Aseară, un echipaj de carabinieri al Direcției regionale „Centru” a IGC, fiind implicat în serviciul de menținere a ordinii publice în sec. Botanica al capitalei, a fost sesizat despre o minoră aflată în dificultate. Ajunși la fața locului, carabinierii au depistat o minoră de 14 ani, care era speriată și plângea. În timpul discuției cu oamenii legii, aceasta a relatat că a fost agresată sexual de un individ care a fugit într-o direcție necunoscută, comunicând semnalmentele agresorului. Pentru identificarea acestuia a fost orientat încă un echipaj de carabinieri și, la scurt timp, bărbatul a fost reținut. Acesta a fost recunoscut de victimă”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul General de Carabinieri al MAI.

Polițiștii desfășoară acțiuni procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Inspectoratul General de Carabinieri al MAIInspectoratul General de Carabinieri al MAI

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: