image
Sursa foto: Trace TV

DJ-ul Avicii s-a sinucis provocându-şi răni fatale cu ajutorul unor fragmente de sticlă

DJ-ul Avicii, decedat pe 20 aprilie în Oman, s-ar fi sinucis prin automutilare, provocându-şi răni fatale cu ajutorul unor fragmente de sticlă, a anunţat marţi site-ul TMZ, care a citat mai multe surse anonime, informează AFP.

Potrivit TMZ, artistul suedez, al cărui nume real era Tim Bergling, ar fi spart un pahar şi o sticlă înainte de a se folosi de mai multe bucăţi de sticlă pentru a-şi provoca răni mortale.

Descoperit fără viaţă în Muscat, capitala sultanatului Oman, DJ-ul de 28 de ani era victima unei depresii profunde, afirmă acelaşi site american. Familia muzicianului a lăsat să se înţeleagă acelaşi lucru într-un comunicat dat publicităţii joi.

"Era perturbat de gânduri despre sensul existenţei, despre viaţă şi despre fericire. Nu mai putea să continue. Voia să îşi găsească liniştea", au declarat apropiaţii artistului, scrie Agerpres.

Considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, Avicii a devenit cunoscut publicului larg graţie piesei "Wake Me Up", înregistrată în colaborare cu cântăreţul Aloe Blacc în 2013

În ultimii ani, DJ-ul suedez nu a făcut un mister din problemele lui de sănătate, vorbind public despre pancreatita cu care fusese diagnosticat în urma consumului excesiv de alcool. Muzicianul a fost nevoit să îşi anuleze concertele din 2014 după ce a suportat o intervenţie chirurgicală în timpul căreia medicii i-au extirpat vezica biliară şi apendicele.

În urmă cu doi ani, DJ-ul Avicii şi-a surprins fanii din lumea întreagă după ce a anunţat că nu va mai susţine concerte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: