image
Sursa foto: JURNAL FM

Sărbătoare în familia Jurnal Trust Media: Jurnal FM împlinește astăzi opt ani

E sărbatoare în familia Jurnal FM! Sunt 8 ani de când radio Jurnal FM se aude în difuzoare. Cu muzică bună, concursuri, bună dispozitie și surprize, echipa Jurnal FM e alături de tine 24 din 24.

Jurnal FM este un post de radio cu format informativ-muzical care prin reflectarea corectă și nedistorsionată a evenimentelor cotidiene, activează în interesul și în funcție de agenda publicului facilitându-i, astfel, înțelegerea actualității interne și externe.

Jurnal FM se manifestă, întâi de toate, ca un promotor al valorilor morale, culturale și educaționale.

Postul de radio Jurnal FM are un caracter muzical-informativ deschis auditoriului larg. Grila de programe include știri, emisiuni tematice complexe, emisiuni de dezbatere, emisiuni de cultură și civilizație, de divertisment, interactive, rubrici sportive, emisiuni muzicale. Jurnal FM difuzează grupaje de știri zilnic la ore exacte.

Formatul muzical al postului de radio Jurnal FM actual presupune difuzarea celor mai bune creații muzicale din Republica Moldova și România, cu un minim de 50% produs autohton. 

Echipa JurnaFM și-a propus formarea coloanei sonore prin plasarea pieselor muzicale după conținutul textelor și originalitatea conținutului muzical, astfel ca auditoriul să fie satisfăcut la maximum.

Jurnal FM face parte din Jurnal Trust Media – primul holding media din Republica Moldova.

Echipa Jurnal.md le urează muți ani creativi înainte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: