image
Sursa foto: Getty Images

Un star de 140 de milioane de euro de la Manchester City amenință: Nu semnează până nu o face și Guardiola

Raheem Sterling este la mare căutare, iar Manchester City a decis să-i ofere un nou contract cu o sumă uriașă, mai ales după interesul lui Real Madrid. Starul "cetățenilor" nici nu se gândește însă să semneze și a pus o condiție incredibilă. Atacantul de 24 de ani va semna doar dacă va semna și Josep Guardiola prelungirea.

Oferta lui City pentru Sterling este însă una excepțională, 450.000 de lire pe săptămână, adică echivalentul a 524.000 de euro, ceea ce înseamnă 27,25 milioane de euro pe an. Contractul lui Sterling cu City expiră în iunie 2023.

Raheem Sterling a fost cumpărat de Manchester City de la Liverpool în iunie 2015, pentru 63,7 milioane de euro, iar acum valoarea sa de piață este de 140 de milioane de euro.

Contractul lui Josep Guardiola (48 de ani) este scadent la finalul acestui sezon, pe 30 iunie 2021, iar zvonurile din ultima vreme spuneau că spaniolul ar putea accepta o nouă provocare, însă exista și varianta revenirii la Bayern Munchen.

Între timp, Guardiola a precizat că dorește să rămână la City, mai ales că este cel mai bine plătit antrenor din Premier League, cu 20 de milioane de lire sterline (23,3 milioane de euro) pe an la Manchester City, fără bonusuri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: