image
Sursa foto: Buffon, Supercupa, mesaj

Mesajul emoționant al lui Buffon, după ce a câștigat, la 40 de ani, al 23-lea trofeu al carierei

Gianluigi Buffon a câștigat al 23-lea trofeu al carierei alături de echipele de club, după ce PSG a distrus-o pe Monaco în Supercupa Franței, scor 4-0. După meci, veteranul de 40 de ani a postat un mesaj emoționant pe Instagram.

”Chiar și la 40 de ani poți trăi bucuria de a câștiga o Supercupă. Îi mulțumesc lui Juventus pentru că mi-a permis, prin cultura muncii, să pot juca și la această vârstă. Îi mulțumesc clubului PSG pentru că a găsit argumentele pentru a mă face să merg mai departe.

Le mulțumesc tuturor colegilor mei care mi-au permis să câștig încă un trofeu și care m-au primit cu entuziasm și respect. Îi mulțumesc lui Kevin Trapp care mi-a permis să port tricoul cu numărul 1”, a scris Buffon, pe Instagram.

Cel mai selecționat jucător din naționala Italiei a declarat încă din momentul venirii sale la PSG că nu vrea vreo garanție în ceea ce privește locul de titular. Dacă va primi acest post, nu va ezita să-l accepte.

"În 24 de ani de carieră, nimeni nu mi-a spus 'ai asigurat locul de titular în poartă'", a declarat Buffon într-o conferință de presă.

Legenda lui Juventus, club de care s-a despărţit după 17 ani, a semnat un contract pe un an cu PSG, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Buffon va avea un salariu de 4 milioane de euro pe sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: