image
Sursa foto: sport.es

Mourinho pune pe masă 100 de milioane de euro pentru un star de la FC Barcelona

Jose Mourinho este gata să ofere 88 de milioane de lire sterline pentru a-şi asigura serviciile portarului german Marc ter Stegen, informează britanicii de la Express. La prima vedere alegerea lui Mourinho pare puțin ciudată, în condiţiile în care Manchester United îl are pe spaniolul David De Gea, cu evoluţii excelente şi în acest sezon.

Însă De Gea, cotat la 80 de milioane de euro, este de trei ani o ţintă permanentă pentru Real Madrid, care nu l-a putut transfera acum doi ani numai datorită unor probleme legate de faxul federaţiei spaniole, care n-a funcţionat corespunzător şi documentul a ajuns cu câteva minute după încheierea perioadei oficiale de mercato.

Şi în acest an preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez nu a uitat să amintească de faptul că echipei sale îi trebuie un portar de valoare şi că David De Gea este o soluţie perfectă, dupa ce Keylor Navas a avut unele evoluțiile oscilante.

Marc ter Stegen nu ar fi singura lovitură preconizată de Mourinho pentru această vară. Portughezul s-a înţeles cu mijlocaşul sârb de la Lazio Sergej Milinkovic-Savic, pentru care United va plăti 90 de milioane.

Ter Stegen a ajuns la Barcelona în 2014, pentru 12 milioane de euro, de la Borussia M'Gladbach.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: