image
Sursa foto: foto simbol

Î. S „Calea Ferată din Moldova” vine cu o reacție la perchezițiile efectuate de PCCOCS la una din filialele magistralei

Forțele de ordine au descins cu percheziții în cazul vagoanelor-restaurant ale trenurilor care circulă în afara Republicii Moldova, pe faptul transportării băuturilor alcoolice și alte mărfuri, în baza documentelor falsificate. Dosarul penal a fost pornit în temeiul bănuielii rezonabile privind comiterea infracțiunii de confecţionare, deţinere, vânzare sau folosire a documentelor oficiale, a imprimatelor, ştampilelor sau sigiliilor false.

În acest context, Î.S. „Calea Ferată din Moldova” anunță că condamnă cu fermitate orice act de încălcare a legii și arată constant deschidere și conlucrare în vederea asigurării unei activități aflate în strictă conformitate cu legislația Republicii Moldova.

„Conducerea Î.S. „Calea Ferată din Moldova” informează că descinderile care au avut loc în dimineața zilei de 23 octombrie la una din filialele din Chișinău ale magistralei, au fost o reacție la demersul Serviciului Securitate Internă al întreprinderii înaintat organelor de drept pentru a trage la răspundere angajații CFM care sunt bănuiți de implicare în activități ce fac obiectul unor investigații, de acest fel, de depășirea atribuțiilor de serviciu, făcând uz de anumite metode pentru însușirea mijloacelor financiare de la CFM.

Î.S. „Calea Ferată din Moldova” condamnă cu fermitate orice act de încălcare a legii și arată constant deschidere și conlucrare în vederea asigurării unei activități aflate în strictă conformitate cu legislația Republicii Moldova”, se arată în comunicatul emis de Î.S. „Calea Ferată din Moldova”.

Deocamdată, PCCOCS nu a venit cu alte informații despre perchezițiile efectuate.

Revenim cu detalii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: