image
Sursa foto: Profimedia

Manchester United și-a scos la vânzare starurile în perioada de iarnă

Zvonurile care spuneau că antrenorul Erik ten Hag (53 de ani) este contestat de o mare parte din vestiar și că a pierdut încrederea acestuia au luat amploare în ultimul timp.

Antrenorul olandez vrea să aibă la dispoziție numai jucători în care se poate încredere, iar, de aceea, Manchester United a scos la vânzare trei jucători foarte importanți.

Jadon Sancho a fost transferat de United de la Borussia Dortmund, în timp ce Varane și Casemiro au sosit la Manchester din capitala Spaniei, de la Real Madrid. Potrivit celor de la The Independent, cei trei au fost puși pe lista de transferuri de conducerea clubului. În total, ”Diavolii roșii” au plătit în total 195 de milioane de euro pentru a-i transfera, iar aceștia ar putea pleca de pe Old Trafford pentru o sumă mult mai mică decât cea plătită de club.

Dacă Jadon Sancho a intrat într-un conflict deschis cu ten Hag în urma scandalului din urmă cu câteva luni, în timp ce Raphael Varane și Casemiro, fotbaliști care au împreună nouă trofee UEFA Champions League, au căzut în dizgrațiile antrenorului, care pare să nu-i mai folosească în primul ”11”.

Manchester United a înregistrat 10 înfrângeri în acest sezon, în toate competițiile, iar jucătorii au început să își piardă încrederea în Erik ten Hag.

Mai mulți jucători și-ar fi manifestat nemulțumirea la adresa antrenorului, după ce Manchester United a pierdut și cu Newcastile, 1-0. Kaveh Solhekol, jurnalist la Sky Sports, a susținut că Erik ten Hag ar fi pierdut încrederea a jumătate dintre jucători pentru că nu a acordat atenție nemulțumirilor acestora.

”Informația mea este că unii dintre jucători sunt confuzi cu ceea ce se întâmplă. A pierdut mult din vestiar. O sursă îmi spune că a pierdut aproximativ 50% din vestiar.

Destul de mulți jucători sunt nemulțumiți de stilul de joc. De asemenea, simt că se antrenează prea mult și că aleargă prea mult în timpul antrenamentului. Mi s-a spus că jucătorii nu știu pentru ce aleargă.”, a spus Solhekol.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: