image
Sursa foto: Twitter

Rockit Moldova reunește profesioniști internaționali: David Timiș, de la ONU la Google și Global Shapers Community

A fost delegat de tineret al României la ONU, a lucrat la L'Oreal și Google și a pus în practică inițiative de educare și dezvoltare antreprenorială a tinerilor.

Este vorba de David Timiș, unul dintre vorbitorii Rockit Digital Conference 2018 - cel mai aşteptat eveniment digital și de antreprenoriat din Republica Moldova care va avea loc vineri, 27 aprilie, la Chișinău.

Împreună cu Călin Biriș, unul dintre cei mai cunoscuți experți în Marketing Online din România, vor vorbi despre tehnologii și inovații: David Timiș va informa participanții despre viitorul abilităților în era automatizării, iar Călin Biriș va spune cum să construiești o campanie de marketing de la A la Z.

Rockit Moldova va reuni profesioniști, oameni de afaceri, investitori locali și internaționali interesați de inovații și tehnologii, creativitate, comunicare, antreprenoriat și startup-uri.

David Timiș este membru activ al Global Shapers Community, o rețea condusă de tineri care sunt excepționali în ceea ce privește potențialul și realizările lor.

David a fost numit „tânăr lider al anului” în România de Revista Cariere și a fost inclus pe lista prestigioasă "30 Under 30" compilate anual de Forbes, ca rezultat al activității sale continue de a promova educația, abilitățile digitale și antreprenoriatul în rândul tinerilor.

A făcut diplomație la ONU ca tânăr delegat pentru tineret din partea României, iar printre companiile private trecute în CV-ul lui se află Mars, în Marea Britanie, L'Oreal și Google, în România.

Călin Biriș este partener senior de afaceri la Loopaa. De asemenea, e antrenor de succes și fondator al cursului Online Mastery Marketing, un program online complex în România, despre marketingul online.

Până acum, a oferit peste 100 de ateliere și a ajutat mii de antreprenori și specialiști să-și îmbunătățească abilitățile în marketingul digital.

Rockit Digital Conference 2018 va avea loc în limbile română, engleză și rusă. Vedeți aici lista completă a speakerilor Rockit Moldova, care vor reprezenta cele mai inovatoare companii cu profil tehnologic şi vor promova inovațiile prin aducerea know-how-ului local, regional și internațional.

Dacă sunteţi antreprenori, profesioniști în online, advertiseri sau pur și simplu persoane creative, nu trebuie să ratați Rockit Moldova 2018!

Biletele le puteți procura AICI.

Rockit Moldova by Jurnal on Scribd

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: