image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona caută cu disperare un atacant

Barcelona a rămas descoperită în atac pentru a doua parte a sezonului, după ce l-a cedat pe Munir la Sevilla. După ce singurul număr 9 veritabil din lot a rămas Luis Suarez, Ernesto Valvere a recunoscut că situația nu este una prea plăcută și a cerut urgent un nouar.

Antrenorul a făcut din acest post o prioritate și a pus condiția ca noul transfer să aibă experiență în La Liga, însă a mai venit și cu câteva propuneri de nume care nu joacă în Spania, iar printre acestea se află și Olivier Giroud.

Numele francezului de 32 de ani este adus în discuție după ce în presa spaniolă s-a vorbit despre interesul pentru un alt atacant tot de 32 de ani, Stuani, de la Girona. Atacantul francez mai are contract cu Chelsea până la finalul sezonului, iar londonezii nu par dispuși să continue cu el, însă vor să ceară și o sumă modică în schimbul său.

În aceste condiții, Ernesto Valverde a cerut urgent transferuri, iar potrivit ultimelor zvonuri, catalanii au intrat pe fir pentru Alvaro Morata, un fost atacant al rivalei Real Madrid. Catalanii de la Sport susţin că atacantul spaniol este dorit sub formă de împrumut de gruparea blaugrana, de la Chelsea, până la finalul sezonului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: