image
Sursa foto: fanatik.ro

Horoscop: O zodie are probleme cu partenerul de viață

Este o zi importantă la capitolul planificări domestice. Ce zodie are ghionion în dragoste.

Horoscop: 6 februarie 2019 Berbec

La o întâlnire cu prietenii, faceți cunoștință cu o persoană mai în vârstă, care va va ajută în afaceri. Pentru a obține beneficiile materiale scontate evitați speculațiile de orice fel, mai ales cele financiare. În partea a două a zilei, va ocupați de îmbunătățirea relațiilor parteneriale.

Horoscop: 6 februarie 2019 Taur

Un prieten va propune să va asociați într-o afacere ce pare profitabilă. Nu va grăbiți să luați o decizie. De asemenea, ar fi bine să țineți cont de sfaturile unei rude mai în vârstă, cu experiență în domeniu.

Horoscop: 6 februarie 2019 Gemeni

Aveți rezultate deosebite pe plan social și afaceri. Spre seară primiți o veste bună de la persoană iubită, în urmă căreia planurile dumneavoastră pentru următoarea perioadă se schimbă complet.

Horoscop: 6 februarie 2019 Rac

Este posibil să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă va destăinuie câteva secrete în domeniul afacerilor.

Horoscop: 6 februarie 2019 Leu

Este posibil să plecați într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. Evitați speculatiile financiare, dacă nu vreți să aveți surprize neplăcute.

Horoscop: 6 februarie 2019 Fecioară

Relațiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineții va întâlniți cu o veche cunoștință. Puteți să profitați de contextul astral favorabil pentru a rezolvă anumite probleme sentimentale care va frământă de mai mult timp. Puteți să va bazați pe intuiție.

Horoscop: 6 februarie 2019 Balanță

Partenerul de viata va ofera un cadou care va surprinde intr-un mod placut. Un prieten va invita sa petreceti dupa-amiaza impreuna. Reușiți să rezolvați o problemă partenerială cu care se confruntă o persoană mai tânără din anturaj.

Horoscop: 6 februarie 2019 Scorpion

Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investițiile pe care le faceți se vor dovedi rentabile. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune. Aveți posibilitatea să faceți schimbări importante pe plan social și în privință relațiilor sentimentale.

Horoscop: 6 februarie 2019 Săgetător

În cursul dimineții primiți bani dintr-o activitata extraprofesionala. De asemenea, o persoană mai în vârstă va propune o nouă colaborare. În partea a două a zilei, împreună cu persoană iubită, faceți planuri de viitor, însă asta poate fi o armă cu două tăișuri. Nemulțumirile puse pe tapet pot duce la despărțire.

Horoscop: 6 februarie 2019 Capricorn

Sunteți hotărât să începeți o nouă etapă în viață dumneavoastră socială și profesională. Azi sunt favorizate comunicarea, relațiile cu persoanele tinere și călătoriile în interes personal. Va puteți bază pe intuiție.

Horoscop: 6 februarie 2019 Vărsător

Ziua de azi este foarte bună pentru a începe noi activități profesionale și pentru a face planuri de viitor. După-amiază sunteți tentat să cheltuiți mai mult decât va permite bugetul familiei.

Horoscop: 6 februarie 2019 Pești

Capacitatea de comunicare este excelentă și va ajută să va afirmați în societate. Relațiile cu membrii familiei sunt foarte bune. Puteți să începeți o nouă afacere, cu condiția să finalizați mai întâi lucrările deja începute.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: