image
Sursa foto: Getty Images

Suma donată de Victoria și David Beckham pentru victimele războiului din Ucraina

Victoria (47 de ani) și David Beckham (46 de ani) nu au rămas indiferenți de situația care există între Rusia și Ucraina și au donat o sumă considerabilă pentru victimele din estul Europei.

Aproximativ 1 milion de euro au trimis soții Beckham către victimele războiului din Ucraina, care a fost început de ruși la ordinul lui Vladimir Putin pe data de 24 februarie, anunță Eurosport.

Fostul fotbalist de la Real Madrid și Manchester United, actual patron la americanii de la Inter Miami, îndeamnă oamenii din toată lumea să doneze în contul său de la UNICEF prin care pot fi sprijiniți copiii care sunt afectați de războiul din Ucraina.

”La fel ca voi, am urmărit situația din Ucraina desfășurându-se cu groază și neîncredere. Mame forțate să fugă cu copiii lor. Familii sfâșiate. Copii luați din paturile lor pentru a deveni refugiați peste noapte.

Cu familia în siguranță în jurul meu, am simțit neputința pe care o împărtășim cu toții atunci când ne confruntăm cu scene de disperare. Vă rog, alăturați-vă mie în a sprijini UNICEF în activitatea sa vitală pe teren și donați ceea ce puteți”, este apelul făcut de David Beckham, pe Twitter.

Încă de pe vremea în care era fotbalist, David Beckham a pus un preț mare pe imaginea sa, ceea ce i-a adus numeroase și importante, din punct de vedere financiar, contracte de publicitate.

După retragere, britanicul a continuat să aibă afaceri, iar acum a ajuns să aibă o avere estimată la 500 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: