image
Sursa foto: Captură // Facebook

VIDEO: „Faceți copchii - duceți-i cu mașina”: Mamă înjurată și agresată de taxatoarea și șoferul unui troleibuz

Caz ieșit din comun într-un troleibuz de pe ruta 24 din capitală. O femeie, care era împreună cu cei doi copii minori ai săi, unul de 7 luni și altul de 3 ani, a fost agresată și înjurată de taxatoare și șofer, după ce s-a arătat deranjată de faptul că nu a fost ajutată să intre în troleibuz, care a staționat departe de bordură, ea fiind cu căruciorul. Incidentul a avut loc luni.

Într-o postare pe Facebook, femeia a povestit că a hotărât să ia troleibuzul de la stația Docuceaev, Telecentru, întrucât băiatul de 3 ani obosise să meargă pe jos spre casă.

Din cauză că troleibuzul nu a staționat lângă bordură, i-a fost greu să intre cu căruciorul. Astfel, a cerut ajutorul taxatoarei, dar aceasta s-ar fi făcut că nu o vede.

„Într-un final, ne-a ajutat o persoana care se urca în același timp. În troleibuz am încercat să întreb de ce nu se oferă ajutor sau să fie acces mai ușor și pentru cărucioarele copiilor, la care taxatoarea și șoferul au început să strige la mine că nimeni nu-i obligat să mă ajute, că ea nu e plătită să ridice cărucioare... La care eu zic că măcar troleibuzul să fi staționat mai aproape de bordură ca să putem urca singuri”, a spus femeia.

Nici șoferul troleibuzului nu a dat dovadă de bun simț și a început imediat să o înjure.

„Șoferul, cu agresivitate și comportament neadecvat a început să mă înjure: „închideți gura fa”, „faceți copchii, ap aveți grijă și duceți-i cu mașina”, „are tată, ce te plimbi?” (apropo, are tată și în majoritatea cazurilor mergem cu mașina unde avem nevoie, doar că sunt situații când nu poate, copilul e după intoxicație și era necesar să mergem de urgență la medic), „închideți gura fa”, și multe altele striga din cabină”, a mai povestit femeia.

Femeia a scos telefonul pentru a filma situația, dar taxatoarea l-a smucit și l-a aruncat, speriindu-i copilul de 7 luni.

„S-a năpustit spre mine, că de ce filmez, că n-am voie, m-a îmbrâncit, mi-a luat telefonul și l-a trântit în cărucior, peste copilul mic de 7 luni, care s-a speriat și a început să plângă”, a menționat ea.

Femeia a spus că nu va lăsa acest caz nerezolvat și va lupta pentru a face dreptate.

„Deci, multe aș avea de spus la această situație, dar tremur de nervi și nu pot decât să merg mai departe cu acest caz, pentru că așa specimene nu au dreptul să lucreze cu oamenii! Și încă mai trist e faptul că doamnele de pe scaun de lângă taxatoare și încă un domn o susțineau și strigau și ele la mine că n-am dreptate, că mă alint și mă plimb, că și așa n-are cine lucra și că „duce-ți-vă la Maia Sandu cu pretenții”, a relatat victima.

Facebook

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: