image
Sursa foto: Getty Images

Julen Lopetegui a revenit în Spania şi va fi prezentat oficial la Real Madrid în această seară

Fostul selecţioner al Spaniei, Julen Lopetegui, a ajuns în Spania şi va fi prezentat oficial ca antrenor al lui Real Madrid, în această seară, pe stadionul Santiago Bernabeu.

Potrivit comunicatului publicat de campioana Europei, prezentarea lui Lopetegui, demis miercuri de la naţionala Spania, după anunţul numirii sale la Real, va avea loc de la ora 19:00 (20:00, ora României).

Real Madrid a anunţat, marţi, că tehnicianul de 51 ani va prelua banca tehnică a madrilenilor după Cupa Mondială din Rusia, dar preşedintele federaţiei spaniole, Luis Rubiales, deranjat că nu a fost informat despre negocieri, l-a demis miercuri pe selecţioner şi l-a înlocuit cu Fernando Hierro, directorul sportiv al "La Roja"

Lopetegui, care a părăsit Rusia şi a declarat doar că Spania are o echipă magnifică şi poate câştiga Cupa Mondială, a debutat ca selecţioner pe 1 septembrie 2016 şi nu a cunoscut înfrângerea în cele 20 de meciuri disputate.

Real Madrid a rămas fără antrenor după demisia surprinzătoare a lui Zinedine Zidane, la doar câteva zile după succesul din Liga Campionilor, al treilea consecutiv pentru francez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: