image
Sursa foto: Vanguardia

Prezicerile astrale pentru astăzi, 27 septembrie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 27 septembrie.

Horoscop 27 septembrie – Berbec

Viteza este inamicul tău astăzi, orice ai avea în plan. În jur, fiecare funcționează după ritmul său și chiar dacă se întâmplă ca unul dintre ei să se grăbească, la îndemnul tău, tot nu rezolvă mare lucru.

Horoscop 27 septembrie – Taur

Există riscul să te agiți degeaba întreaga zi, doar pentru că nu îți este pe plac ceva anume la unul dintre parteneri sau la un membru al familiei.

Horoscop 27 septembrie – Gemeni

Când vezi că cineva s-a împotmolit, prima ta reacție este să te ferești, deși ai putea da o mână de ajutor, măcar cu o idee sau cu o părere neutră.

Horoscop 27 septembrie – Rac

Vrei să aduni în jurul tău oameni valoroși, pe care să știi că te poți baza, pentru că sunt previzibili și de încredere. Problema e că trebuie să vrea și ei același lucru.

Horoscop 27 septembrie – Leu

Faci planuri mărețe, dar nu știi exact cum anume vei ajunge la împlinirea lor. Poate ar fi mai cuminte să planifici doar ceea ce poți face acum, pe termen scurt.

Horoscop 27 septembrie – Fecioară

Ar fi bine să iei în calcul, când faci planuri de viitor, neprevăzutul, care poate să apară în orice moment, mai ales când intri în contact cu oameni care îți sunt superiori, într-un fel sau altul.

Horoscop 27 septembrie – Balanță

Ai nevoie de o bază solidă – cel puțin așa crezi acum – ca să poți construi o relație de calitate cu membrii familiei, dar aștepți să ți-o ofere altcineva.

Horoscop 27 septembrie – Scorpion

S-ar putea să simți nevoia să te retragi dintr-un parteneriat, ca să te ferești de o pierdere. Problema reală este că ai nevoie de această relație, care are și părți bune.

Horoscop 27 septembrie – Săgetător

Iar te copleșesc gândurile de schimbare a profesiei, de a alege ceva mai sigur, care să îți aducă și cât mai multe avantaje pe termen lung.

Horoscop 27 septembrie – Capricorn

Pasiunile și plăcerile tale sunt o sursă reală de risipă și vei avea ocazia să vezi acest lucru foarte clar astăzi, poate chiar cu ajutorul unui apropiat.

Horoscop 27 septembrie – Vărsător

Una ai vrut și alta ți-a ieșit, iar rezultatul te nemulțumește, pentru că are legătură cu membrii familiei, cei de care îți pasă.

Horoscop 27 septembrie – Pești

Îți pui piedici singur și apoi cauți, supărat, vinovatul în anturajul apropiat. Nu de vinovați ai nevoie, ci de o atitudine constructivă, orice problemă ai avea de înfruntat!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: