image
Sursa foto: Profimedia

„Moștenirea” lui Laporta: Messi încă mai are de primit o avere de la Barcelona! Suma, dezvăluită în presa spaniolă

Săptămâna aceasta, Joan Laporta (61 de ani) a dezvăluit că Barcelona încă îi mai plătește bani lui Lionel Messi (36 de ani), la doi ani după ce argentinianul a plecat de pe Camp Nou.

Președintele catalanilor a explicat că, din cauza faptului că vechea conducere nu i-a putut plăti salariile la timp, Messi încă mai primește bani de la Barcelona. Între timp, presa spaniolă a aflat despre ce sumă e vorba.

Conform publicației Barca Universal, citată de presa britanică, Messi încă mai are de primit, în total, aproximativ 50 de milioane de euro din partea clubului care l-a lansat în fotbalul mare.

De altfel, în 2021, înainte ca Laporta să revină la cârma clubului, s-a aflat că Messi primea aproape 140 de milioane de euro anual de la Barcelona, sub formă de salarii, bonusuri de loialitate sau performanță și nu numai.

Predecesorul lui Laporta în funcția de președinte al Barcelonei a fost Josep Bartomeu, pe care mulți suporteri ai echipei încă îl blamează pentru situația financiară delicată a clubului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: