image
Sursa foto: Getty Images

Un star din Bundesliga a dat cărțile pe față: Cum a reușit ani la rând să scape de pregătirea fizică

Stefan Kiessling, fostul atacant al echipei de fotbal Bayer Leverkusen a făcut câteva dezvăluiri care au ajuns rapid în presa internațională. El a mărturisit că a trişat de multe ori în îndeplinirea programului individual de antrenament pe care trebuia să-l execute în perioada cât a fost în activitate, menţionând că unele exerciţii fizice le făcea soţia sa.

''Niciodată nu mi-am îndeplinit eu sută la sută programul de antrenament. Unele exerciţii le făcea soţia'', a declarat Stefan Kiessling (34 de ani), potrivit DPA.

Stefan Kiessling a dezvăluit cu nonșalanță întregul proces prin care a reușit să fraudeze programul de pregătire.

''Aveam un aparat care stoca informaţiile despre ritmul cardiac în timpul programului de alergare. Cum soţiei mele îi plăcea sportul, ea alerga în locul meu iar informaţiile stocate erau prezentate de mine - nimeni însă nu a aflat asta vreodată'', a afirmat Kiessling, adăugând că pregătirea individuală se făcea în perioadele dintre sezoanele competiţionale sau în vacanţa de iarnă.

Om de bază la Leverkusen începând din 2006, el şi-a încheiat cariera în această vară, iar în prezent este asistent al directorului clubului, Rudi Voeller.

În prezent, Bayer Leverkusen este pe locul 11 în prezent în Bundesliga, cu doar 15 puncte după 13 etape. Kevin Volland este golgheterul echipei, cu 5 goluri și 2 asssit-uri în 13 partide.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: