image
Sursa foto: Panasel Lilia//facebook

Strigătul disperat al unei profesoare:„Permiteți-mi să cerşesc sănătate, astfel voi putea învăţa alte noi generații”

Profesoara de la Liceul „Litterarum” din capitală, diagnosticată cu cancer cere din nou ajutorul oamenilor. Lilia Moiseev spune că tratamentul pe care-l urmează acum dă rezultate pozitive, însă, din păcate, nu are suficienți bani pentru a-l continua.

Femeia disperată cere ajutorul oamenilor cu inimă mare: „Tratamentul dă rezultate, dar cu alte medicamente cu mult mai costisitoare. Îmi este foarte greu financiar, dar nu pot ceda acum când se zăreşte luminiţa multaşteptată din tunelul întunecos. Cancerul este fara milă, dar devine şi mai puternic atunci când cheltuielele sunt peste puterile familiei mele. Nu pot şi nu vreau să cred că într-un moment pot întrerupe procedurile din cauza lipsei de bani”.

Jurnal.mdJurnal.md

Toți cei care doresc să o ajute pe profesoară să învingă cancerul sunt rugați să doneze bani trimițând un sms cu conținutul 408 la: 2910 (abonatii Unite), 1 SMS - 45 MDL; 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS - 45 MDL. Alte detalii despre conturile pe care puteți dona le găsiți pe pagina de Facebook a profesoarei Panasel Lilia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: