image
Sursa foto: Getty Images

Barcelona forţează transferul lui Marcus Rashford: Oferă la schimb cel mai scump jucător din istoria clubului

Barcelona e decisă să forţeze transferul atacantului lui Manchester United, Marcus Rashford. Catalanii de la Mundo Deportivo susţin că Barca e gata chiar şi să-l ofere la schimb pe cel mai scump fotbalist din istoria clubului, Philippe Coutinho, pentru a-l aduce pe Rashford.

Coutinho nu a impresionat de la venirea la Barcelona, care l-a cumpărat de la Liverpool, în ianuarie 2018, pentru 120 de milioane de euro, plus bonusuri.

Brazilianul este dorit de Manchester United, astfel că gruparea blaugrana se gândeşte că "diavolii" ar putea accepta schimbul. Asta şi pentru că Rashford mai are contract doar până în iunie 2020 şi a refuzat momentan să semneze o nouă înţelegere cu gruparea de pe Old Trafford.

Barca mai are o variantă de schimb pentru United, în afara lui Philippe Coutinho: un alt brazilian, Malcom, care nu are nici el un sezon prea reuşit la liderul din Primera Division.

Malcom (22 de ani) a fost cumpărat de Barca vara trecută, de la Bordeaux, pentru 40 de milioane de euro. Are 15 meciuri şi trei goluri pentru catalani, în toate competiţiile. E evaluat de transfermarkt.de la 40 de milioane de euro.

Coutinho (26 de ani) are 63 de partide şi 19 goluri de la venirea la Barca. Este cotat de transfermarkt.de la 100 de milioane de euro.

Rashford (21 de ani) a debutat în sezonul 2015-2016 la prima echipă a lui Manchester United şi are 161 de meciuri şi 44 de goluri pentru "diavoli". Atacantul englez este evaluat de transfermarkt.de la 80 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: