image
Sursa foto: gazzetta.it

Italienii fac totul pentru Ronaldo: Casa de vis în care va locui are cel mai mare avantaj pe care și-l putea dori

Cristiano Ronaldo a fost primit ca un rege la Juventus Torino. Fanii și oficialii lui Juve au mari așteptări de la atacantul în vârstă de 33 de ani, iar managementul clubului i-a creat toate condițiile pentru ca portughezul să poată excela.

Golgheterul transferat de la Real Madrid la Juventus în această vară și-a ales locuința în care va locui cât timp va evolua pentru campioana din Serie A, alta decât cea anunțată de italieni încă dinainte să se oficializeze mutarea verii.

Casa este localizată aproape de centrul orașului Torino, în spatele capelei Gran Madre di Dio, unul dintre punctele culturale cheie ale orașului și oferă o vedere panoramică superbă. În plus, este înconjurată de vegetație, ceea ce facilitează intimitatea pentru Ronaldo și familia sa. Atacantul va avea o curte uriașă și supraveghere video pentru fiecare metru pătrat. Locuința de lux a noului star de la Juventus are un design minimalist și este formată din două corpuri.

''Bătrâna doamnă" a dat o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor în această vară, reuşind să-l achiziţioneze pe superstarul portughez Cristiano Ronaldo (33 de ani). Nu mai puţin de 117 milioane de euro au plătit italieni pentru a-şi asigura seriviciile lui CR7. 30 de milioane de euro pe sezon va primi Cristiano Ronaldo la Juventus. Contractul lui e valabil până pe 30 iunie 2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: