image
Sursa foto: as.com

Vestea care produce frisoane la Barca: Neymar i-a spus lui Marcelo că vrea la Real Madrid sezonul viitor

În emisiunea TV El Chiringuito s-a anunţat că Neymar chiar vrea să ajungă la Real Madrid încă din sezonul viitor. Este cea mai bună veste primită de fanii deţinătoarei Ligii Campionilor, echipă care traversează un sezon de coşmar, în care a ratat absolut toate obiectivele. Informaţia a fost dezvăluită într-una dintre emisiunile recunoscută pentru sursele de care dispune.

Actualul jucător al PSG-ului a vorbit cu conaţionalul său Marcelo, pentru care venirea lui Neymar ar fi un motiv în plus să rămână la Real. Ar fi o lovitură pentru Barcelona, echipă la care a jucat între 2013 şi 2017.

În aceste condiţii, reacţia de luni a lui Thomas Tuchel la adresa lui Neymar este privită cu alţi ochi. De obicei, antrenorii caută să-şi protejeze vedetele, chiar şi atunci când sunt vinovate.

Aşa cum vinovat este şi Neymar pentru gestul huliganic de la finalul meciului cu Rennes, 2-2, 5-6, în ultimul act al Cupei Franţei. "Nu este deloc normal ceea ce a făcut. Nu este posibil să faci aşa ceva. Nimănui nu-i este uşor după o înfrângere, dar trebuie să dai dovadă de respect. Nu trebuie să răspunzi unei provocări a unui spectator", a declarat Tuchel.

Când urca scările spre locul în care urma să primească medalia de finalist, cel mai scump fotbalist din toate timpurile l-a pocnit pe un suporter care îl agresase verbal, atât pe el, cât şi pe mai mulţi dintre jucătorii de la PSG. În această săptămână, Comisia de Disciplină din Franța va avea o ședință și va analiza, pe baza probelor video, incidentul de la meciul cu Rennes. Jurnaliștii scriu că pe Neymar îl așteaptă o suspendare de cel puțin 5 meciuri, pentru că "după meci a întreprins acțiuni împotriva unui jucător, antrenor, oficial sau membru al publicului".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: