image
Sursa foto: sport.es

OFICIAL Primul transfer uriaș al verii: Antoine Griezmann pleacă de la Atletico Madrid

Antoine Griezmann va pleca de la Atletico Madrid. Anunțul a fost făcut chiar de site-ul oficial al grupării de pe Wanda Metropolitano. Cel mai probabil, atacantul francez va ajunge la Barcelona, astfel că avem parte de un prim transfer spectaculos în această vară.

”Antoine Griezmann i-a comunicat clubului că nu va mai continua la Atletico și în sezonul viitor”, se arată pe contul oficial de Twitter al madrilenilor.

Astfel, campionul mondial de 28 de ani le-a spus celor din clubul madrilen că îi va fi plătită clauza de 120 de milioane de euro. Chiar dacă nu se știe cine va pune pe masă această suma, presa din Spania susține că este vorba de Barcelona, echipă de care Griezmann a mai fost aproape.

Antoine Griezmann a fost cumpărat de Atletico Madrid, în 2014, de la Real Sociedad, pentru 30 de milioane de euro. Între timp, cota atacantului a ajuns la 150 de milioane de euro, după sezoanele extraordinare petrecute alături de Diego Simeone.

Griezmann a marcat pentru Atletico 133 de goluri în cele 252 de meciuri adunate în toate competițiile. Antoine Griezmann a câștigat trei trofee alături de Atletico Madrid, Europa League (2018), Supercupa Europei (2018) și Supercupa Spaniei (2014).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: