image
Sursa foto: Facebook/Natalia Mirzac

Andrei Năstase, surprins la Piața Centrală făcând cumpărături; „N-am văzut lângă el pază de corp, cum îl prezintă hoțomanii”

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, candidatul unic al forțelor antioligarhice și proeuropene la alegerile pentru primăria capitalei, a fost surprins în Piața Centrală în timp ce-și făcea cumpărăturile înainte de Paștele Blajinilor. Imaginile au fost postate pe facebook de o locuitoare a capitalei.

„În forfota pregătirilor pentru Paștele Blajinilor, am mers și eu la Piața Centrală pentru cumpărături. Deși nu mă așteptam, am dat cu ochii de Andrei Năstase. Am crezut la început că își face campanie electorală, cum făcea la alegerile prezidențiale, prin piețe, sate și orașe. Dar nu era așa. Făcea exact ca și mine și ca mulți-mulți alții, cumpărături pentru Paștele Blajinilor la piața de pe strada Armenească. Era singur, dar în permanentă comunicare cu oamenii din jur. N-am văzut lângă el pază, gardă de corp cum îl prezintă hoțomanii și vânduții. Un om simplu între oameni simpli! Aș fi vrut să-i strâng mâna, dar, din păcate, nu mi-am putut croi cale cu pachetele pline în mâini. Domnule Năstase, în caz că veți citi această postare vă strâng mâna virtual! Fiți tare și cu sprijinul oamenilor, cu dragostea dvs pentru ei, izbânda va fi de partea Chișinăului, la care sunt sigură că țineti ca la întreaga țară”, scrie Natalia Mîrzac.

Noutăţile partenerilor

comentarii: