image
Sursa foto: Getty Images

Edinson Cavani a vorbit despre viitorul său: PSG vrea să-l vândă în vară

Paris St. Germain a devenit pentru a opta oară campioana Franţei şi aproape toată lumea se gândeşte deja la următorul sezon. Unul în care în lotul parizienilor e posibil să nu se mai afle Edinson Cavani

Atacantul uruguayan se numără printre jucătorii pe care PSG e dispusă să-i vândă în această vară, dar jucătorul nu a luat încă vreo decizie legată de viitorul său.

"Am un contract aici, mai am un an din contract, sunt bine, sunt liniştit şi sunt foarte mulţumit de echipă şi de fani. Sunt fericit în acest oraş, dar în fotbal nu se ştie niciodată", a declarat Cavani, la finalul partidei cu AS Monaco (3-1), care a consfinţit câştigarea campionatului.

În vârstă de 32 de ani, "El Matador" a avut parte de un sezon dificil, marcat în special de accidentări. De altfel, contra monegascilor a revenit pe teren după mai mult de două luni. Cu toate acestea, are 17 goluri în Ligue 1, în doar 17 apariţii.

Paris St. Germain a alcătuit deja lista jucătorilor la care e gata să renunţe din sezonul viitor. Le Parisien susţine că liderul din Ligue 1 vrea să se despartă de cinci fotbalişti la finalul sezonului.

Cele mai surprinzătoare nume aflate pe listă sunt cele ale lui Edinson Cavani şi Angel Di Maria. PSG nu le va forţa plecarea, însă e gata să dea curs unor oferte consistente pentru cei doi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: