image
Sursa foto: Getty Images

Prima reacție a lui Jose Mourinho, după transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus

Jose Mourinho a oferit o primă reacție după transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus. ”The Special One” anunță că pentru italieni este o adevărată lovitură și așteaptă acum răspunsul rivalilor bianconerilor din Serie A.

”Campionatul din Spania nu îi mai are acum pe cei mai buni jucători din lume. A rămas doar Messi. Anglia are cel mai competitiv campionat. Pentru Juventus, aceasta este o adevărată lovitură de marketing.

Îmi doresc să îl întâlnesc pe Ronaldo în Champions League. Multe se pot schimba acum și la celelalte echipe, care nu vor accepta pasive superioritatea lui Juventus. Venirea lui Ronaldo va motiva cluburi precum Inter, Milan sau Roma”, a spus Mourinho, conform record.pt.

Astăzi a fost prima zi pentru Cristiano Ronaldo ca jucător al bianconerilor. Lusitanul a efectuat vizita medicală și urmează să fie prezentat la noua lui echipă. Peste 2.000 de fani l-au așteptat pe starul de 33 de ani în fața clinicii lui Juve.

Ronaldo a cerut în mod special să nu-i fie organizată vreo festivitate specială sau o ceremonie grandioasă, așa cum pusese la cale Juve. Totul pentru că portughezul a considerat că nu ar fi fost normal pentru fanii lui Real Madrid, față de care nu și-a luat rămas bun, atacantul refuzând orice activitate organizată de președintele Florentino Perez, cu care se află într-un conflict mocnit.

Atacantul portughez de 33 de ani va purta, la Juventus, același număr pe tricou, 7. Ronaldo a avut același număr în aproape toată cariera. Anunțul oficial al transferului a venit marți după-masă, iar a doua zi dimineață, tricourile cu numele atacantului de 33 de ani erau deja disponibile la vânzare și puteau fi rezervate și online.

Prețul unui tricou variază între 104 euro pentru varianta comercială și 114,9 euro pentru replica oficială de joc. În primele 24 de ore s-au vândut 520.000 de tricouri, care însumează peste 54 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: