image
Sursa foto: gazzetta.it

Fanii se înghesuie să-și cumpere tricouri cu Ronaldo: Va fi o afacere la fel de profitabilă ca la Neymar?

Transferul lui Cristiano Ronaldo (33 de ani) la Juventus se transformă deja într-o afacere profitabilă.

După ce tricourile cu noul star al grupării torineze au fost puse la vânzare, fanii s-au și înghesuit pentru a-și achiziționa câte unul. Primul suporter al campioanei din Serie A, care a intrat în posesia mult râvnitului tricou nu este un italian cum s-ar fi putut bănui. Nu, este vorba despre Ethan Lee, un chinez care a fost bucuros să fie imortalizat la ieșirea din magazinul oficial al clubului.

Rând pe rând, alți suporteri de-ai lui Juventus au fost bucuroși să se fotografieze cu tricoul noului star, care a costat 100 de milioane de euro. Ronaldo, care purta tricoul cu numărul 9 la Real Madrid, înainte de a intra în posesia celui cu numărul 7, după plecarea lui Raul în 2010, a fost cel care a cerut să joace și pe ”Juventus Stadium” tot cu 7 pe spate. Fostul star al celor de la Manchester United și Real Madrid a lansat o gamă de îmbrăcăminte, dar are și hoteluri în Lisabona și Madeira, sub brandul ”CR7”.

Un singur om de la Juventus nu a digerat prea ușor faptul că Ronaldo a luat tricoul cu numărul 7. Este vorba despre Juan Cuadrado, care acum trebuie să-și alaegă un alt număr. Rămâne de văzut acum câte tricouri vor vinde cei de la Juventus în prima zi și dacă se va egala recordul stabilit de francezii de la Paris Saint Germain, când l-au luat pe Neymar. Francezii au vândut atunci într-o zi peste 10.000 de tricouri inscripţionate cu numele starului brazilian, iar profitul a fost senzațional: un milion de euro!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: