image
Sursa foto: Profimedia

Paulo Dybala, „la cuțite” cu Juventus! Și-ar putea da fostul club în judecată la nici măcar un an de la despărțire

Paulo Dybala (29 de ani) s-a despărțit de Juventus vara trecută, după ce contractul său cu gruparea din Torino a ajuns la final.

Ulterior, campionul mondial a semnat cu AS Roma, dar, la nici măcar un an distanță de la despărțirea de Juventus, și-ar putea da fostul club în judecată.

Conform Gazzetta dello Sport, Dybala pretinde că Juventus are să îi plătească 3.7 milioane de euro sub formă de salarii restante.

"Bătrâna Doamnă" ar mai avea doar luna actuală la dispoziție pentru a-și achita datoriile, iar din aprilie Dybala va putea să-și dea fostul club în judecată, pentru recuperarea banilor.

Dybala a petrecut 7 ani la Juventus și nu dorește să ajungă în instanță, însă s-ar putea vedea obligat să facă acest lucru dacă torinezii nu îi vor plăti datoriile în timpul rămas.

Dybala ar putea pleca de la formația capitolină după doar un singur sezon.

Conform presei spaniole, campioana en-titre din La Liga vrea să facă mai multe transferuri sonore în vară, din moment ce în perioada de mercato a iernii nu a adus niciun jucător.

Unul dintre posturile vizate este cel de atacant central, iar madrilenii sunt interesați de serviciile lui Dybala, jucător dorit de Florentino Perez.

Președintelui celor de la Real Madrid îi surâde cel mai mult prețul lui Dybala, unul foarte mic comparativ cu valoarea sa de piață.

În momentul în care a semnat cu formația lui Jose Mourinho, campionului mondial i-a fost fixată o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro.

Presa italiană a reușit să afle că suma este valabilă doar pentru celelalte cluburi din Serie A, iar pentru orice altă echipă, prețul lui Dybala este de doar 12 milioane de euro. Un adevărat chilipir, având în vedere cota sa de piață actuală, de 30 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: