image
Sursa foto: New York Time

Trump i-a oferit lui McEnroe 1 milion de dolari pentru un meci cu una dintre surorile Williams

După ce s-a zvonit că vrea să cumpere Fenerbahce, Donald Trump s-a implicat și în tenis. Fostul mare tenismen John McEnroe a dezvăluit, în serialul Depth with Graham Bensinger, că actualul președinte al SUA i-a oferit 1 milion de dolari pentru a disputa un meci cu una dintre surorile Williams. Potrivit lui McEnroe, citat de Fox News, episodul s-a petrecut înainte ca Trump să ajungă președinte, într-un moment în care surorile Williams susțineau că pot învinge orice bărbat.

"Dintr-o dată am primit un plic de la Donald Trump în care scria: «Dragă John, vreau să-ți ofer un milion de dolari pentru a juca un meci cu Serena sau cu Venus».Am refuzat. Nu mi-am dorit niciodată să joc cu o femeie", a spus John McEnroe.

McEnroe a mai spus că nici macar cei din familia sa nu erau convinși că poate câștiga un meci cu una dintre surorile Williams.

"Fata mea mi-a spus că nu crede că o pot învinge pe Serena. Dumnezeule, nici măcar copiii mei nu erau de partea mea", s-a amuzat McEnroe.

Surorile Williams au susținut că pot învinge orice bărbat într-un moment în care luptau pentru egalitatea premiilor în tenis.

Controversatul preşedinte american a fost aproape de a o prelua pe Glasgow Rangers în 2012, iar în 2015 a fost interesat de gruparea columbiană Atletico Nacional.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: