image
Sursa foto: captură

Un tânăr de 30 de ani din RM, ucis în bătaie în fața unui local din Moscova

Un tânăr de 30 de ani, originar din Republica Moldova, a fost ucis în bătaie în fața unui local din Moscova. Potrivit presei din Rusia, el ar fi încercat să oprească o încăierare la care participau aproximativ 20 de persoane când a fost lovit în cap și a murit pe loc. Echipajul de urgență care a ajuns acolo nu a putut decât să constate decesul bărbatului.

Din imaginile surprinse cu o cameră de bord se vede cum un tânăr dintr-un grup aflat în fața unui local lovește pe cineva și după asta începe o încăierare în masă. Presa de la Moscova scrie că moldoveanul, care sărbătorise în acel restaurant ziua de naștere a unui prieten de-al său, a încercat să-i despartă pe bătăuși, dar îndată a primit o lovitură puternică în față și a căzut. Mai apoi a fost bătut și cu picioarele. Soția bărbatului a fost martoră la întreaga scenă. Ea a spus că a încercat să-și țină soțul departe de cele două grupuri aflate în conflict, dar nu a reușit.

Bărbatul s-a stins din viață până la sosirea ambulanței. Ulterior, medicii au constatat că el a suferit un traumatism cranio-cerebral în urma căderii. Tragedia s-a produs acum două zile. Comitetul de Anchetă de la Moscova a anunțat ca în acest caz a fost reținut un tânăr de 21 de ani. Ofițerul de presă al Ministerului de Externe de la Chișinău nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: