image
Sursa foto: ANA//foto simbol

Oseminte omenești, descoperite pe o stradă din capitală

Ieri, în timp ce angajații SA „Termoelectrica", efectuau lucrări de renovare a conductelor de energie termică și în urma lucrărilor de excavare a pământului au depistat mai multe oseminte omenești pe strada Vasile Alexandri din capitală.

Imediat la fața locului sa deplasat grupa operativă în plină componență a Inspectoratului, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

La fața locului fiind solicitat și medicul legist. Ulterior în urma documentării și cercetării la fața locului forțele de ordine au stabilit că în timp ce angajații SA „Termoelectrica", efectuau lucrări de renovare a conductelor de energie termică și în urma lucrărilor de excavare a pământului au depistat osemintele.

Totodată, polițiștii au stabilit că pe lotul de pământ unde se efectuau lucrările de către angajații SA „Termoelectrica", anterior a fost amplasat cimitir.

La examinarea osemintelor de către medicul legist, acestea se aflău de foarte mult timp acolo îngropate. Astfel, osemintele depistate au fost ridicate și îndreptate spre examinare la Centrul de Medicină Legală, întru efectuarea expertizei medico-legale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: