image
Sursa foto: Getty Images

Interziși pe viață: Comunicatul oficial al clubului care a stabilit un grad de toleranță zero pentru fani

Clubul englez de fotbal West Ham United a dictat interdicţii pe viaţă pentru doi suporteri care au pătruns pe gazon în cursul meciului pierdut în faţa formaţiei Tottenham Hotspur (1-3), pe London Stadium, miercuri, în cadrul Cupei Ligii engleze.

"Pătrunderea pe teren este o infracţiune penală, care nu va fi tolerată de club. Conform politicii de toleranţă zero a clubului nostru, cele două persoane au primit interdicţii pe viaţă pentru London Stadium, cu efect imediat", se precizează într-un comunicat dat publicităţii de "Ciocănari".

În luna martie, West Ham United a dictat interdicţii pe viaţă în cazul a cinci suporteri care au pătruns pe teren la partida cu Burnley.

Un număr nespecificat de fani ai lui West Ham au avut parte de aceeaşi soartă, pentru violenţe verbale şi aruncarea de monede asupra proprietarilor clubului, David Sullivan şi David Gold, în cursul aceluiaşi meci.

Suporterii lui West Ham United sunt de mult timp nemulţumiţi de mutarea clubului de pe vechea arenă Upton Park, pe care echipa lor a evoluat între 1904 şi 2016, pe London Stadium, arenă construită cu ocazia JO de vară din 2012 şi transformată ulterior pentru a găzdui meciuri de fotbal.

West Ham s-a luptat pentru evitarea retrogradării în ultimele două sezoane, iar în actuala ediţie din Premier League ocupă locul 13, sub conducerea noului său antrenor, chilianul Manuel Pellegrini.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: