image
Sursa foto: infoprut.ro

Vladimir Socor: Campania electorală a confirmat faptul că Plahotniuc se teme amarnic de Platforma DA și de PAS

Campania electorală pentru alegerile primarului capitalei a confirmat faptul că Vladimir Plahotniuc se teme amarnic de Platforma DA și de PAS. Declarația îi aparține analistului politic de la fundaţia Jamestown, Vladimir Socor și a fost făcută în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV.

„Televiziunile și toată mașinăria propagandistică a PD-ului s-a năpustit asupra lui Andrei Năstase așa cum o asaltase și pe Maia Sandu cu ocazia alegerii prezidențiale. Aceasta demonstrează faptul că domnul Plahotniuc a dorit cu orice preț să bareze ascensiunea lui Andrei Năstase în turul al doilea. Plahotniuc se teme cel mai mult de blocul PPDA-PAS și anume de aceea el menține neabătut parteneriatul său politic cu Partidul Socialiștilor. E clar că Ion Ceban este candidatul favorit a lui Plahotniuc în turul al doilea”, susține Socor.

„Plahotniuc este atât de toxic, încât candidata lui, Silvia Radu, nu a îndrăznit să se afișeze ca fiind candidata lui Plahotniuc. A beneficiat de toată mașinăria propagandistică a holdingului dar fără să mărturisească faptul că era înțeleasă cu domnul Plahotniuc. Acest lucru i-ar fi dăunat domnei Radu și mai mult, ar fi obținut un scor și mai mic decât a obținut”, a spus Socor.

Totodată, Vladimir Socor susține că salută faptul că mulți dintre foștii candidați au promis să-l susțină pe Andrei Năstase în turul al doilea.

„Este o atitudine normală, logică”, a conchis Socor.

Noutăţile partenerilor

comentarii: