Jurnalista Arancha Rodriguez a făcut rost de istoricul medical din ultimii ani al superstarului lui Real Madrid. Deși are 33 de ani, starul Realului se află la cel mai înalt nivel, iar organismul său este aproape de perfecțiune. Ziarista a prezentat datele unor doctori, care au rămas impresionaţi de organismul superstarului blanco. Vârsta lui biologică ar fi de doar 23 de ani, astfel că e de aşteptat ca portughezul să evolueze la cel mai înalt nivel câţiva ani buni.

Conform spaniolilor de la AS, Ronaldo are un indice de grăsime corporală de doar 7%. Asta în condițiile în care chiar și în rândul sportivilor acesta este undeva în jur de 10-11%. De asemenea, indicele de masă musculară al portughezului este puțin peste 50%, mult peste valorile ridicate întâlnite la sportivii de performanță (aproximativ 46%).

În timpul confruntării cu liderul din Serie A TIM, Ronaldo a atins o viteză maximă de 33,65 km/h, o performanţă remarcabilă. De exemplu, Leroy Sane, cel mai rapid jucător din Premier League, a fost "înregistrat de radar" cu 35,48 km/h.

Așa cum s-a observat pe Juventus Stadium, şi detenta starului de la Real Madrid este una impresionată. În momentul în care Ronaldo a lovit mingea la golul din foarfecă, balonul se afla la peste 2,3 metri înălțime. Spaniolii scriu că detenta lui Ronaldo depășește un metru și rivalizează cu cea a jucătorilor din NBA.

În concluzie, formaţia din capitala Spaniei nu poate fi decât fericită să aibă la dispoziţie un atlet cu asemenea calităţi, care va putea să joace câţiva ani, foarte probabil, la acelaşi nivel incredibil.