image
Sursa foto: Profimedia

La o săptămână după ce fanii lui AC Milan au aruncat cu bancnote spre el tot meciul, Donnarumma a rupt tăcerea

Gianluigi Donnarumma (24 de ani) a fost inamicul public pe San Siro, la meciul câștigat de AC Milan cu PSG, scor 2-1, în eteapa a patra a grupelor Champions League.

Italianul a fost pentru a doua oară pe stadionul "Diavolilor" după ce a plecat gratis la PSG. Prima dată a fost în Liga Națiunilor, la meciul dintre Italia și Spania. La doi ani distanță de atunci, primirea a fost cel puțin la fel de ostilă.

Deși a fost fluierat și huiduit tot meciul, iar spectatorii au aruncat spre el mii de bancnote false, Donnarumma a explicat că nu se mai lasă afectat de astfel de gesturi de ceva timp încoace, cel puțin în timpul jocului.

"Nu a fost ușor în 2021 și n-a fost nici acum. Pe teren, încerci să nu te lași influențat de nimic și să dai totul pentru echipa ta.

Cu siguranță, după meci, simți totul mai intens și lași frâu liber emoțiilor. Dar, pe teren, încerci să nu te lași afectat. Am progresat foarte mult din acest punct de vedere", a spus Donnarumma, conform presei franceze.

Ultrașii din Peluza Sud, încă răniți faptul că fotbalistul a plecat gratis la PSG, au pus un teanc de bancnote pe fiecare scaun de pe stadion, pentru ca cei prezenți să le poată arunca în direcția portarului.

Pe bancnotele asemănătoare dolarului american este trecut chipul fotbalistului, alături de cuvintele "mercenar" și "Dollarumma", porecla pe care a primit-o încă din 2021.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: