image
Sursa foto: Jurnal.md

Un medic din Cimișlia, diagnosticat cu cancer, a murit la un spital din Italia; Familia disperată cere ajutorul oamenilor

A tratat sute de oameni, dar viața a fost nemiloasă cu el. Un medic din Cimișlia, diagnosticat cu cancer s-a stins din viață duminică, la un spital din Italia. Rudele disperate ale medicului solicită ajutorul oamenilor pentru a aduna bani ca să-l poată repatria.

Gâsca Iulian a activat în calitate de medic de familie în raionul Cimișlia. Cu aproximativ două luni în urmă a fost diagnosticat cu cancer. În speranța că se va putea trata, Iulian a plecat la un spital din Italia. Din păcate, după numeroase încercări ale medicilor de a-l salva, acesta a pierdut lupta pentru viață.

Bărbatul a lăsat în urmă o soție îndurerată și un băiețel de doar cinci ani.

Din lipsa banilor, familia medicului nu-l poate repatria pe răposat, iar în speranța că se vor găsi oameni cu suflet mare rudele bărbatului solicită ajutorul oamenilor cu inimă mare.

Oamenii sunt rugați să doneze bani pentru repatrierea medicului la datele bancare indicate mai jos sau o pot contacta pe soția răposatului la numărul de telefon 068840240 (Iuliana Gâsca).

Alianța tinerilor medici// FacebookAlianța tinerilor medici// Facebook

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: