image
Sursa foto: motor1.com

Dacia Duster, desemnată cea mai bună mașină, dar nu în România

Dacia Duster a reușit să se afirme drept cea mai bună mașină, doar că titlul nu a fost obținut în România, așa cum te-ai fi așteptat.

Noul model de Dacia Duster a fost preferatul jurnaliștilor, dar și al publicului britanic, astfel că a reușit să câștige titlul „Value Car of the Year” în cadrul galei premiilor Sun Motor. Aceste premii sunt oferite chiar de către tabloidul britanic.

Un panel de jurnaliști au fost cei care au luat decizia în această direcție, dar și publicul a fost de aceeași părere. Dacia Duster a primit aprecieri pentru că este accesibilă din punct de vedere financiar, că procesul de fabricație este unul de calitate, dar și pentru capacitățile off-road.

„Poți avea o dacia Duster pentru același preț ca al cafelei tale zilnice”, este de părere Nick Francis, editor auto în cadrul suplimentului The Sun on Sunday. Acesta consideră că faptul că oamenii au posibilitatea să-și cumpere o mașină de familie cu mai puțin de 10.000 de lire este de-a dreptul minunat, transmite Playtech.

„Fără nicio îndoială, este cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra sub 10.000 de lire sterline”, a mai adăugat Francis, lăudând automobilul românesc.

Între ianuarie și septembrie 2018, Dacia a reușit să vândă 18.264 de automobile pe piața din Marea Britanie.

Dacia a beneficiat anul acesta de pe urma preferinței consumatorilor pentru SUV-uri și crossovere compacte și subcompacte. În prima jumătate a lui 2018, vânzările de SUV-uri au crescut exponențial, iar Dacia a știut cum să profite de oportunitate.

În Europa, în ciuda criticilor mai mult sau mai puțin întemeiate, Duster a fost extrem de cerută, iar pentru reprezentanța din România, a fost cea mai vândută mașină peste hotare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: