A lăsat MAI și a plecat în România unde a lansat o afacere bio; Povestea moldoveanului care vinde salate după rețeta bunicii
Un tânăr din Republica Moldova, stabilit de mai mult timp în România, a reușit să își deschidă o afacere din banii adunați de la nuntă. Prepară salate marinate după rețeta bunicii sale și le livrează chiar și la Londra.
Gicu Roşca a relatat pentru observator.tv că bunica lui din Republica Moldova l-a învăţat cum să potrivească gusturile. Potrivit lui, salatele sunt preparate după niște reţete foarte vechi, care se trag din perioada fostei Uniuni Sovietice.
Înainte de a pleca în România, tânărul Gicu Roșca activa la Ministerul Afacerilor Interne, însă pentru realizarea afacerii bio s-a stabilit la Iași. Trimite săptămânal 1.500 de porţii, în magazinele din Iaşi. Recent, a livrat şi pentru magazinele româneşti din inima Londrei.
comentarii: