image
Sursa foto: Bild

Înlocuitorul lui Iniesta vine de la Bayern

Revenirea lui Thiago Alcantara la Barcelona începe să prindă contur. Odată ce Bayern Munchen l-a scos pe piață pe spaniol, catalanii au și pus pe masă o ofertă. Venirea lui Thiago e văzută ca un plus de calitate la mijlocul terenului, mai ales după plecarea lui Iniesta în Japonia, la Vissel Kobe.

Mai mult, jucătorul de 27 de ani are exact profilul pe placul antrenorului Ernesto Valverde, are calitate tehnică și e familiar cu stilul dorit de catalani, iar unii "grei" din vestiar chiar i-au cerut președintelui Bartomeu să-l readucă, după ce l-au vândut în 2013 cu 25 de milioane de euro.

Singurul impediment pentru ca transferul să se realizeze l-ar putea reprezenta partea financiară, însă spaniolii vor să profite de faptul că și Bayern e dispus să-l vândă. Astfel, pentru ca afacerea să convină ambelor părți, nici germanii nu pot cere pe el un preț astronomic, deși prima solicitare a fost 70 de milioane de euro.

În plus, bavarezii ar accepta și un jucător la schimb în această afacere, iar acesta este Lucas Digne. Bayern are nevoie de un nume greu pe postul lui David Alaba, mai ales că și Juan Bernat vrea să plece de la echipă, iar defensiva ar rămâne parțial descoperită.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: