image
Sursa foto: privesc.eu

Andrei Năstase: „Ion Chicu este printre ultimii oameni din RM care au dreptul să vorbească despre Europa civilizată”

Liderul PPDA Andrei Năstase vine cu replici la adresa premierului Ion Chicu și susține că nu va merge la discuții cu acesta și nu va împarte inițiativele lui care mai ieri „ provocau zâmbete ironice în rândurile susțiătorilor lui Igor Dodon”, când erau propuse de PAS și PPDA.

Am aflat astăzi din presă că actualul prim-ministru Chicu, își dorește o nouă organizare administrativă a țării, că vrea vameși si procurori europeni și alte astfel de chestiuni care până mai ieri provocau zâmbete ironice în rândurile susținătorilor lui Igor Dodon. Spune acelaș domn prim-ministru, că ar dori să vorbească cu PAS și Platforma DA despre aceste asa-zise initiațive ale sale. Domnul Chicu nu cu PAS și Platforma DA trebuie să vorbească ci cu poporul de care și-a batut joc, alaturi de Dodon, in mandatul lui”, a declarat Andrei Năstase într-un live pe pagina sa de facebook.

Liderul PPDA spune că inițiativele premierului Chicu despre un procuror european și alte propuneri care vin acum din partea lui sunt doar niște concepte „gândite în laboratoarele stăpânite de consultanții străini” pentru ca aceștia să facă rost de timp.

„Când eu vorbeam despre procuror european, stăpânii lui Chicu, mai întâi Plahotniuc, apoi Dodon, persiflau astfel de abordări și își băteau joc de conceptele europene. Așa fac toți când dau de greu, ajung în agonie sau simt că miroase a cădere, decid să-și facă trambuline electorale din ceea ce nu le aparține de drept, puterea poporului cu care sunt mandatați temporar”, a mai declarat Andrei Năstase.

Noutăţile partenerilor

comentarii: